Rose gouden armband

De Rose gouden armband is een lust voor de ogen!

Iedereen is welbekend met de kostbare edelmetalen goud en zilver. Deze zijn neutraal in kleur en daardoor maakt het combineren van verschillende gouden of zilveren sieraden relatief makkelijk. Rose goud is een warm kleurige metaal die dezelfde reflecterende en contrasterende kwaliteiten heeft net zoals geel goud, maar rose goud is net iets subtieler. Rose goud staat goed op alle tinten huidskleur en daarom makkelijk te dragen voor iedereen.
rose-armband-juweel-2
Wanneer je de basisprincipes van combineren snapt, is het vrij eenvoudig om rose goudkleurige sieraden, zoals een armband, te combineren met zilver, goud, wit of zwart rhodium. Rose goud vormt de brug tussen het fonkelend goud en subtiele zilver en geeft zo je gehele collectie juwelen een nieuwe verse look.

rose-armband-juweel-5

Sieraden met lagen

Weet je niet welke kleur sieraden je moet dragen? Dan is het dragen van sieraden in lagen een goede oplossing. Dit betekent dat je bijvoorbeeld meerdere kettingen of meerdere armbanden van verschillende grootte of dikte tegelijk draagt. Op deze manier kan je je rose gouden armband combineren met zilveren en gouden armbanden om niet alleen een trendy look te creƫren, maar ook een look met een geheel individueel karakter.

Een ander voordeel van het in lagen dragen van je sieraden, en in dit geval de armbanden, is dat je rose gouden sieraden alle aandacht naar zich toetrekken. De zogenaamde look in lagen is veelzijdig en biedt uitkomst voor de vrouwen die geen keuze kunnen maken uit de verschillende mogelijke combinaties op het gebied van juwelen.

rose-armband-juweel-6

Rose Goud juwelen combineren

Tot slot kan je je rose gouden armband, ketting, ring, of oorbellen nog meer laten onderscheiden en nog meer aandacht naar zich toe laten trekken door de sieraden te combineren met accessoires gemaakt in zachte koper kleuren en accessoires in metaal kleuren. Deze accessoires kunnen tassen, riemen, of schoenen zijn die eveneens een subtiele roze kleur kunnen bevatten om het plaatje zo helemaal af te maken. Je kan ook denken aan de kleur van de aarde – kaki, houtskool en bruin en de rijke kleuren van koraal of turquoise. Genoeg opties dus om je mooie rose gouden armband te combineren met zowel accessoires als andere sieraden.

rose-armband-juweel-1