Platina heren ringen

Platina heren ringen geven de man zijn persoonlijkheid terug. Bekijk de onderstaande ring voor even. Het staalt macht uit. Elke man wilt machtig uitkomen.
platina-rings-juwelen-5

Persoonlijkheid in platina

Een ding waarin je de persoonlijkheid en stijl terug ziet is zijn keuze is juwelen. Wanneer het aankomt op het kiezen van een ring, kan een man kiezen om de ring van zijn partner te matchen, hij kan ook het ontwerp aanpassen of hij kan iets compleet unieks naar zijn wensen laten maken.

platina-rings-juwelen-6

Duurzaamheid van Platina

Mannen kunnen kiezen uit verschillende edelmetalen voor hun ringen. Zo kan je als man zijnde kiezen voor zilver, goud en platina. Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen voor de platina ring vanwege de duurzaamheid, hoge kwaliteit en gepolijste verschijning. De kwaliteit van platina zorgt ervoor dat de ring zich altijd zal onderscheiden ten opzichte van alle andere ringen die verkrijgbaar zijn op de markt.

platina-rings-juwelen-1

Voordat je als man daadwerkelijk de ring gaat kiezen, dien je wel nog het een en ander te weten over platina heren ringen de verschillende mogelijkheden in ontwerp. Trouwringen zouden moeten voelen als een goede investering en je moet er geen spijt van krijgen dus hoe beter je vooraf geïnformeerd bent des te beter.

Platina of Goud?

Het verschil tussen platina ringen en geel gouden ringen is moeilijk te maken wanneer beide ringen nieuw zijn, maar gedurende de tijd zal je merken dat de geel gouden ringen een gele aanslag krijgen. Dit betekent dat je de ring opnieuw moet laten polijsten of zelfs opnieuw moet laten vergulden. Afhankelijk van waar je de ring hebt gekocht kan je dit gratis laten doen. Platina aan de andere kant is echt wit en blijft gewoon wit. Het is ook sterker en duurzamer. Het enige nadeel is dat krasjes helaas wel snel zichtbaar zijn. Het goede nieuws is dan wel weer da bekrast platina een mooi klassiek en soms vintage look geeft aan de ring. De meeste mensen vinden het juist mooi wanneer een ring een gedragen look heeft. Dit in tegenstelling tot gouden ringen waarbij de ring het goud verliest en direct eruit ziet als een bekraste ring.

Het moeilijkste bij het kiezen van een platina heren ring is het kiezen van de stijl. Er zijn simpelweg te veel mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Het goede nieuws is dat wanneer je niks kan vinden tussen de standaard ringen dat je er nog voor kan kiezen om een ring helemaal te maken naar eigen wens. Bij Elnora juwelen winkel kunt u zulke mooie trouwringen zowel in goud als in platina vinden.